Activitats

Diu el refranyer català... A la casa que es porten bé, compren olles al febrer, i com a la Colla som molt bona gent, dissabte al matí vàrem fer cap a Can Trinxet per col•laborar amb la Festa de les Olles, emmarcada dins la festa major d’hivern.

Mentre anem carrer Santa Eulàlia enllà, la música ens regala les orelles i ens far saber que ja som a tocar de Can Trinxet.

La gent va arribant a aquest antic complex industrial tèxtil de principis del segle XX, un dels mes importants del país i on es produïa el vellut per fer l’uniforme dels treballadors de la Companyia de Tramvies de Barcelona.
 
La flaire de les olles ens guien cap el pati interior on els hospitalencs  ja van fent l’ullet a les propostes dels diferents restaurants que participen a la festa.
 
Desprès d’enfaixar-nos comencem el taller de castells, fent les delícies dels infants, que per un moment es senten castellers.
 
Arriba l’hora del vermut i sota la mirada dels gegants, alcem un pilar per homenatjar a tots els assistents. 
 
Tornem al pati interior per continuar amb el taller i acabem el matí, fonent-nos amb els visitants i gaudint dels tastets que els restaurants han preparat pel dia d’avui.


- Roger Gallifa