Activitats

S’acaben les festes de Santa Eulàlia i per retre homenatge a la patrona de la nostra ciutat, ens donem cita a la parròquia homònima.

Ja enfaixats entrem a l’església i sota l’escalinata de l’altar, tanquem pinya ràpidament. L’ambient místic que transmet el temple ens envolta a tots. El silenci dels feligresos esclata en mil bocins quant l’Emma alça la seva mà per fer l’aleta. Descarreguem el pilar entre aplaudiments d’agraïment i sortim ordenadament dirigint-nos ara a l’escalinata exterior, a  l’entrada, per fer un darrer pilar. En aquest cas per recordar com cada any, els amics, familiars i membres de la Colla que han traspassat.
 
Les gralles anuncien que és un pilar de dol. El silenci es fa present i per un moment sentim com els que ens han deixat són allà fent pinya amb nosaltres, compartint la nostra passió. Descarregat el pilar es succeeixen les abraçades de complicitat. 
  
 
 
Un cop recuperats de les emocions, Annabel, la nostra presidenta apareix amb una benedicció signada pel Sant Pare Francesc.
   
 
  
Tanquem aquest matí tant especial amb una foto de tota la Colla, que quedarà sempre més pel record.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


- Roger Gallifa