Activitats

Arriba l’estiu, la calor, els dies de platja i tapes amb amics i canviem els nostres hàbits.

Sortim i gaudim del bon temps. En aquestes dates, on tothom està pensant en les vacances, al Banc de Sang necessiten la nostra ajuda: l’estiu és una de les èpoques de l’any en què fan falta més donants. Segons el Banc de Sang, els canvis d’hàbits durant les vacances fan que les donacions baixin un 30%. Aquest any han engegat la campanya ‘Omple la bossa de vida’, on animen a tothom que pugui que vagi a donar sang. Al final de l’estiu volen arribar a les 35.000 donacions que estimen que faran falta per atendre les necessitats i poder tenir una reserva per fer front a situacions inesperades.

A la Jove som molt solidaris i aquest estiu hem fet una crida per fer una donació conjunta de la colla al Banc de Sang i Teixits de Bellvitge. El 21 de juliol ens hem sumat a la campanya d’estiu i hem anat, fent pinya, 15 persones a donar sang. No tots hem pogut anar alhora, però el que compta és que junts o separats podrem ajudar a moltes persones. En aquesta jornada de donació conjunta no podia faltar la canalla, que tot i no poder donar sang, ens ha acompanyat per donar-nos forces i solidaritzar-se. De ben segur que participant així, quan siguin grans seran futurs donants.
 
Moltes gràcies a tots els membres de la colla que heu pogut venir a donar sang i a la canalla pels seus ànims! Ara toca omplir la bossa que ens han regalat de bones experiències i agafar forces per la tornada als assajos.


- Gemma -