Actuacions

El matí del 8 d'octubre em vaig aixecar amb un bon dia, feia Sol i estava il·lusionada per celebrar l'aniversari de la Colla. Un dia molt esperat per tothom, un dia en què solem recordar actuacions, l'estat de la Colla, els castells que hem fet...

Em vaig dirigir cap a Bellvitge per portar els pastissos de l'aniversari cap a l'escola on havíem de fer el dinar després de l'actuació. Un cop allà, ens vam trobar uns quants per descarregar i muntar taules i cadires. Em vaig sentir orgullosa de la Colla per tota la col·laboració que va haver-hi.
 
Una mica més tard, vam començar fent un pilar a un petit carrer d'Hospitalet. Tot seguit ens dirigíem cap a la Plaça de l'Ajuntament. Ens vam trobar sorpreses en veure que estava ocupada amb les colles sardanistes, fet que ens va portar a desallotjar la nostra plaça i anar cap a Lluís Companys. Semblava que el matí no estava sortint segons el previst, però tot es va reconduir perfectament. Tothom estava atent per enfaixar-se, per sentir les indicacions del cap de colla i per començar l'actuació.

Vam portar 1 pilar de dol, de benvinguda i el de comiat, tres rondes amb un 4d6a una mica treballat i amb l'estrena de la terça del pilar, una torre preciosa amb una mica de tremolor i els nervis característics de la incertesa que comporta aquest castell i, per últim, un 3d6a ben parat i ben quadrat.

En acabar les rondes i els balls típics de la jornada castellera, ens vam dirigir tots plegats cap a l'escola i allà ens esperava el gran dinar de l'aniversari. Una gran paella amb uns bons postres i un bon mag que va venir per distreure al personal i sobretot a la canalla. Ens ho vam passar d'allò més bé. L'equip administratiu ens va donar una sorpresa i van mostrar a tota la Colla les novetats de la pàgina web, ens van repartir els carnets de socis, van mostrar l'estrena del vídeo promocional de la Colla i altres coses motivadores. Ens vam engrescar i personalment agraeixo tot l'esforç que s'ha estat fent per dur a terme tots els canvis per una millora i creixement de la colla.

Força, valor i seny!!!


- Sandra Muñoz -
- Foto: Sheila Hardie
 
08/10/2017 XVII Aniversari de la Colla Jove de l'Hospitalet, L'HOSPITALET DE LLOBREGAT
Colla Jove de l'Hospitalet PILAR DE QUATRE Descarregat
  PILAR DE QUATRE Descarregat
  QUATRE DE SIS AMB AGULLA / PILAR Descarregat
  DOS / TORRE DE SIS Descarregat
  TRES DE SIS AMB AGULLA / PILAR Descarregat
  PILAR DE QUATRE Descarregat
Encantats de Begues PILAR DE QUATRE Descarregat
  DOS / TORRE DE SIS Descarregat
  TRES DE SIS Descarregat
  TRES DE SIS AMB AGULLA / PILAR Intent desmontat
  TRES DE SIS AMB AGULLA / PILAR Descarregat
  PILAR DE QUATRE Descarregat
Vailets de l'Empordà PILAR DE QUATRE Descarregat
  TRES DE SIS Intent desmontat
  TRES DE SIS Descarregat
  DOS / TORRE DE SIS Descarregat
  QUATRE DE SIS Descarregat
  PILAR DE CINC Descarregat