Actuacions

Tenim un nou repte per assolir. L'hora de trobada és a les 17:30 a la zona d'aparcament del Poliesportiu del Gornal per aquells qui no tinguin mitjà de transport i organitzar-nos en els diversos cotxes que disposem per a anar-hi. Pels que ja tenen previst anar-hi directament, l'hora de trobada és a les 18.30 a la plaça Abat Oliba (Plaça de l'Ajuntament). Cerdanyola ens espera.

La jornada castellera ha començat amb un cercavila a les 18:15 (comprovar si va ser encapçalat pel Pde4cam i afegir-ho aqui plis) des de la Biblioteca Central de Cerdanyola al punt de trobada trepant el carrer de Francesc Layret. Se senten les gralles i els tabals guiant a la gentada al mateix temps que s'hi van sumant famílies, castellers de les diverses colles i civils de pas a la cua.

Arribem a l'escenari de l'actuació, una plaça presidida per l'Ajuntament de Cerdanyola i la Parròquia de Sant Martí. Ens anem enfaixant a mesura que s'apropa l'hora acompanyants per l'espectació del públic fins que el rellotge marca les 19:00h.

Les tres colles ens iniciem amb un pilar de dol en record a tota aquella gent d'afecte que en algun moment ens ha deixat i un cop realitzats, la força dels aplaudiments trenquen amb el silenci i ens donen l'escalf i els ànims per començar l'acte.

Els Castellers de Cerdanyola estrenen la seva diada amb un Pde5 als quals acompanyem els Margeners de Guissona i la Colla Jove de l'Hospitalet amb dos Pde4. La diada mostra la millor cara de les 3 colles i s'acaben aixecant castells d'una considerable envergadura i complexitat amb un rotund èxit i cert patiment puntual.

    • Els Castellers de Cerdanyola presenten a plaça un majestuós 2de7, un 5de7 i un 4de7a.
    • La Colla Jove de l'Hospitalet ens fem conèixer amb un 3de6, acompanyat d'un 3de6a i un 4de6.
    • Els Margeners de Guissona opten per exposar un 3de7, un 5de6 i un 4de6.

Acabades les rondes, realitzem els pilars de comiat: un Pde5 dels Castellers de Cerdanyola, un Pde4 de la Colla Jove de l'Hospitalet i un Pde4s dels Margeners de Guissona.

Finalitzada la funció, s'obre un nou món per alguna de les nostres companyes; arriba el temps dels reconeixements oficials. Felicitar des d'aquí un cop més, per una banda a les nostres noves tècniques: Anna DF i Txell; i per l'altra a l'Arnau i la Elsa que ja formen part dels pilars; tal i com es va fer a plaça en aquell moment, abans del clam de la Jove i dels balls de comiat de celebració d'acte.

La festa no ha acabat encara, arriba el correbars al ritme i so de la batucada! És l'hora de ballar, beure i riure! Els bars, la cervesa i la música es fan els màxims dirigents del moment en el trajecte cap al sopar que ens espera a les brases.

Són vora de les 23:00 i arribem a la seu dels Castellers de Cerdanyola, un ampli recinte en una explanada vora el riu on disposem d'un escenari amb música a un costat i la barra amb el sopar que ens espera a l'altre. Un cop agafat l'entrepa d'hamburguesa, la Colla Jove ens agrupem per sopar mentre xerrem uns, i juguem d'altres.

Abans d'acabar la jornada, se celebra el 19è aniversari de la Colla de Castellers de Cerdanyola i es realitza un sorteig. La Colla Jove de l'Hospitalet tornem a casa amb una agradable experiència i un petit regal sota el braç en agraiment a la nostra participació durant el seu gran dia.

- Oriol Bonastre -
 
 
14/10/2017 XIX Aniversari dels Castellers de Cerdanyola, CERDANYOLA DEL VALLÈS
Castellers de Cerdanyola DOS / TORRE DE SET Descargado
  CINC DE SET Descargado
  QUATRE DE SET AMB AGULLA / PILAR Descargado
  PILAR DE CINC Descargado
  PILAR DE CINC Descargado
  PILAR DE QUATRE CAMINANT Descargado
Colla Jove de l'Hospitalet PILAR DE QUATRE Descargado
  QUATRE DE SIS Descargado
  TRES DE SIS AMB AGULLA / PILAR Descargado
  TRES DE SIS Descargado
  PILAR DE QUATRE Descargado
Margeners de Guissona PILAR DE QUATRE Descargado
  TRES DE SET Descargado
  CINC DE SIS Descargado
  QUATRE DE SIS Descargado
  PILAR DE QUATRE PER SOTA Descargado